Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utvecklande ledarskap (UL)

Utbildningen vänder sig till dig som är chef/ledare och är intresserad av hur du genom ditt ledarskap kan utveckla dina anställda.

UL inriktar sig på ledarens förmåga att vara ett föredöme, att visa personlig omtanke, att inspirera och motivera.  På utbildningen tränar du praktiskt på hur du motiverar, inspirerar och skapar delaktighet genom att visa personlig omtanke och genom att ge stöd men även genom att konfrontera i ett gott uppsåt.

Om utbildningen

Innehåll

Genom att arbeta med självinsikt och tolkningen av feed-backinstrumentet ”Utvecklande Ledarskap Ledarbedömning” (ULL) kommer du att

  • kunna analysera, reflektera över och medvetet utveckla dina dagliga ledarhandlingar
  • med de egna insikterna och genom din utveckling ha fokus på att utveckla den egna arbetsgruppen för att på sikt nå högre effektivitet i organisationen.

Upplägg och material

Innan utbildningen kommer du och dina medarbetare göra en skattning av dina ledarbeteenden, ULL. Du får med stöd av detta en tydlig riktning för ditt framtida ledarskap. Du väljer själv vilka 6-10 bedömare som gör din skattning och ni gör alla skattningen via internet. Information skickas ut med kallelse till utbildningen cirka fyra veckor innan utbildningens start. Dag 4 genomförs cirka två månader efter de tre första dagarna.

Utbildningslängd

Utbildningen är förlagd på VGR Campus Nya Varvet, under två utbildningstillfällen 3 + 1 dag

Datum och anmälan

Anmälan Göteborg 2020-09-01 - 2020-09-03 och 2020-11-11 sista anmälningsdag 2020-08-02

Anmälan Göteborg 2020-11-17 - 2020-11-19 och 2021-01-19 sista anmälningsdag 2020-10-15

Länk till sida med fullständiga anmälningsvillkor

Avgift

10 000 kr

Mer om ämnet

Utvecklande ledarskap är ett ledarskapskoncept framtaget av Försvarshögskolan. Utbildningen används numera inom försvaret och den civila marknaden.

Läs mer om UL på Försvarshögskolans hemsida

Annelie Blom

Utbildningsledare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2020-07-06 16:14