Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Personlig utveckling

Utbildningar

Utbildningen vänder sig till alla som vill utveckla sina färdigheter i att hålla effektiva och meningsfulla möten samt bli bättre på att förstå och hantera gruppdynamiska processer. Inga förkunskaper krävs. Däremot är det lämpligt om deltagaren i sin yrkesroll håller i eller medverkar i möten eller workshoppar på återkommande basis.

Utbildningen vänder sig till personal inom hälso- och sjukvård, HR, ledarskap, medarbetarskap och andra yrkesgrupper där kommunikation är en viktig del av ditt arbete.

Utbildningen vänder sig till personal inom hälso- och sjukvården som har kontakt med patienter och som har gått den tre dagar långa utbildningen Motiverande samtal – steg 1 eller motsvarande.

Utbildningen vänder sig till dig som är intresserad av att ändra dina arbetsvanor och dina verktyg för att skapa resultat utöver det vanliga. Inga förkunskaper krävs.

Utbildningen vänder sig till dig som vill bli mer effektiv genom att hantera stress bättre. Inga förkunskaper krävs.

Senast uppdaterad: 2018-04-30 13:19