Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Miljö och arbetsmiljö

Utbildningar

Utbildningen genomförs på beställning och syftar till att öka deltagarnas kunskaper om brand- och skadeförebyggande åtgärder, riskfaktorer och brandteori. Målet med utbildningen är att deltagarna ska ha kännedom om den egna enhetens säkerhetsutrustning och kunna använda den vid behov.

Introduktionen vänder sig till HR-medarbetare och huvudskyddsombud som sedan ska introducera guiden Medarbetarenkät/Metodguide med koppling till organisatorisk och social arbetsmiljö, OSA, och utbilda chefer och skyddsombud på egen förvaltning/bolag.

Utbildningen riktar sig till chefer, skyddsombud och HR-personal som behöver lära sig mer om grundläggande hälso- och arbetsmiljöarbete.

Utbildningen riktar sig till chefer, skyddsombud och HR-personal som behöver lära sig mer om grundläggande hälso- och arbetsmiljöarbete.

Utbildningen riktar sig till chefer, skyddsombud och HR-personal som behöver lära sig mer om grundläggande hälso- och arbetsmiljöarbete.

Utbildningen riktar sig till chefer, skyddsombud och HR-personal som vill få en fördjupning i arbetsanpassning och rehabilitering.

Utbildningen riktar sig till chefer, skyddsombud och HR-personal som vill få en fördjupning i fysisk arbetsmiljö.

Utbildningen riktar sig till chefer, skyddsombud och HR-personal.

Utbildningen vänder sig till dig med intresse och behov av att fördjupa dig i hur du kan arbeta med den organisatoriska och sociala arbetsmiljön i praktiken. Du kan vara chef med personalansvar, skyddsombud, HR eller fackligt aktiv.

Utbildningen riktar sig främst till miljöstrateger, samordnare eller ledningsfunktioner som arbetar med ledningssystem och att säkerställa att miljölagen efterföljs. Utbildningen anordnas på förfrågan.

Utbildningen vänder sig till alla som arbetar med mat och livsmedel eller på något sätt kommer i kontakt med kost och näring på vårdavdelning. Till exempel undersköterskor, sjuksköterskor, måltidsvärdar, köksbiträden eller andra yrkeskategorier.

Utbildningen riktar sig främst till miljöstrateger, samordnare eller ledningsfunktioner som arbetar med ledningssystem. Utbildningen anordnas på förfrågan.

Utbildningen vänder sig till dig som är miljöombud inom Västra Götalandsregionen eller inom privata verksamheter inom VG primärvård.

Utbildningen vänder sig till alla medarbetare och förtroendevalda i Västra Götalandsregionen.

Utbildningen vänder sig till chefer, kemikalieombud, skyddsombud och övriga som arbetar med riskbedömning av kemikalier.

Utbildningen vänder sig till medarbetare i Regionens hus i Skövde.

Senast uppdaterad: 2019-07-01 13:32