Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Mat och livsmedel: Egenkontroll för avdelningskök (webbutbildning)

Utbildningen vänder sig till alla som arbetar med mat och livsmedel eller på något sätt kommer i kontakt med kost och näring på vårdavdelning. Till exempel undersköterskor, sjuksköterskor, måltidsvärdar, köksbiträden eller andra yrkeskategorier.

Syftet med utbildningen är att du som arbetar med patienter och deras mat ska få tillräckliga baskunskaper för att göra rätt.

Om utbildningen

Innehåll

Utbildningen innehåller tre delar

  • Rätt mat till rätt patient
  • Egenkontroll i vårdavdelningsköket
  • Måltidsmiljö

Utbildningsform och material

Helt nätbaserad utbildning publicerad i Lärplattformen. För att genomföra utbildningen behövs dator, surfplatta eller smarttelefon. Använd hörlurar för bästa ljudkvalitet.

Utbildningslängd

Cirka 30 minuter

Ansvarig

Annika Åkesjö

Starta utbildningen

Starta utbildningen i Lärplattformen

Anna Östman

Utbildningskoordinator
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2018-12-21 12:25