Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Pedagogik och handledning

Utbildningar

Utbildningen vänder sig till dig som i ditt arbete handleder, eller kommer att handleda, anställda eller personer i praktik inom VGR. Syftet med utbildningen är att ge dig tankar, och en första praktisk och verklighetsanknuten bild, av vad det innebär att vara handledare för personer i arbetsmarknadsinsatser. Målet är att du ska känna glädje och trygghet i den viktiga handledarrollen.

Workshoppen vänder sig till dig som arbetar eller vill börja arbeta med utbildningsproduktion i Lärplattformen. Du lär dig grunderna för att kunna använda mobilen för kortare reportage eller informationsfilmer. Vi kommer också att prova att spela in en kortare film med mobilkamera.

Utbildningen vänder sig till utbildare i Västra Götalandsregionen som önskar komma igång och arbeta med nätbaserad utbildning och vår Lärplattform. Inga förkunskaper krävs.

Den öppna verkstaden vänder sig till dig som skapar eller ska börja skapa innehåll i Lärplattformen. Både erfarna och oerfarna användare är välkomna.

Utbildningen riktar sig till medarbetare och chefer som idag arbetar med, eller kommer arbeta med planering och utveckling av utbildning.

Senast uppdaterad: 2018-05-21 09:00