Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Pedagogik och handledning

Utbildningar

Utbildningen vänder sig till dig som i ditt arbete handleder, eller kommer att handleda, anställda eller personer i praktik inom VGR. Syftet med utbildningen är att ge dig tankar, och en första praktisk och verklighetsanknuten bild, av vad det innebär att vara handledare för personer i arbetsmarknadsinsatser. Målet är att du ska känna glädje och trygghet i den viktiga handledarrollen.

Utbildningen vänder sig till utbildare i Västra Götalandsregionen som önskar komma igång och arbeta med nätbaserad utbildning och vår Lärplattform. Inga förkunskaper krävs.

Workshoppen vänder sig till dig som arbetar eller vill börja arbeta med utbildningsproduktion i Lärplattformen. Utöver en kort genomgång av Lärplattformen prövar vi att skapa en enkel film av ett bildspel i PowerPoint.

Den öppna verkstaden vänder sig till dig som skapar eller ska börja skapa innehåll i Lärplattformen. Både erfarna och oerfarna användare är välkomna.

Utbildningen vänder sig till dig som har eller kommer ha utbildande uppdrag inom Västra Götalandsregionen och i första hand till dig som arbetar inom hälso- och sjukvården eller koncernstab Hälso- och sjukvård. Kunskapscentrum för psykisk hälsa (KPH) har utvecklat utbildningen tillsammans med VGR Akademin utifrån identifierat verksamhetsbehov.

Senast uppdaterad: 2018-05-21 09:00