Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Lärplattformen - öppen verkstad för utbildare

Den öppna verkstaden vänder sig till dig som skapar eller ska börja skapa innehåll i Lärplattformen. Både erfarna och oerfarna användare är välkomna.

Innan du deltar behöver du ha grundläggande kunskaper i att använda Lärplattformen, vilket du till exempel kan få genom att gå webbutbildningen Lärplattformen för utbildare

Ta kontakt med din förvaltnings eller verksamhets förvaltningsadministratör för Lärplattformen för att få tillgång till en personlig övningsaktivitet i Lärplattformen. Saknar du kontaktperson är du välkommen att kontakta regional förvaltning för Lärplattformen.

Om utbildningen

Innehåll

Innehållet utgår från deltagarnas behov och efterfrågan.

Upplägg och material

På den öppna verkstaden fokuserar vi på de frågor som ni i gruppen har. Vi testar olika verktyg och löser problem. Meddela gärna i anmälan om du vill att vi tar upp något specifikt verktyg i Lärplattformen. Erfarna användare i Lärplattformen finns närvarande och vi stöttar och lär av varandra. 

Ta med egen dator.

Utbildningslängd

En halvdag

Datum och anmälan

Under planering

Länk till sida med fullständiga anmälningsvillkor

Avgift

Kostnadsfri

Ansvarig

Objekt Lärande och VGR Akademin

Mer om ämnet

Användarstöd på Lärplattformen

Förvaltningsadministratörer på VGR:s intranät

Lärplattformen på VGR:s intranät

Objekt Lärande på VGR:s intranät

Kontakt Lärplattformen

Annelie Blom

Utbildningsledare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2020-02-21 08:39