Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Projekt

Utbildningar

  • Utbildningen vänder sig både till dig som deltar i projekt och till dig som leder mindre projekt och uppdrag. Under utbildningen får du förståelse för vilka kunskaper som behövs och vilka krav som ställs för att alla medlemmar i projektet ska kunna arbeta och kommunicera effektivt.

  • Utbildningen vänder sig till ledningsgrupper och styrgrupper. Syftet är att öka kunskapen om hur man som styrgruppsmedlem arbetar i styrgrupper med att styra och stödja projekt för att öka sannolikheten att de lyckas.

  • Utbildningen vänder sig till dig som är projektledare eller är projektmedarbetare och som inte har arbetat med projektverktyget Canea tidigare. Utbildningen går igenom grunderna i Canea projektverktyg.

  • Utbildningen vänder sig till dig som vill veta mer om kravområdet och om det standardiserade arbetssätt kring kravhantering som tagits fram. Utbildningen är en introduktion till vad krav är och hur vi arbetar med kravhantering för informationssystem i VGR. Inga förkunskaper krävs.

  • Utbildningen vänder sig framförallt till dig som har projektledning som din huvudsakliga yrkesroll oavsett grundprofession. Du bör ha erfarenheter av projektledning eller projektarbete.

  • Utbildningen vänder sig till dig som idag antingen har projektledning som din huvudsakliga yrkesroll eller som arbetar, eller planerar att arbeta, som projektledare inom ramen för en annan yrkesprofession. Du bör ha erfarenhet av att arbeta som projektledare och tidigare gått en utbildning motsvarande till exempel Projektledning - steg 1.

  • Utbildningen vänder sig till dig som vill veta mer om testområdet och om det standardiserade arbetssätt kring testning av informationssystem på VGR som tagits fram.

  • Utbildningen i VGR:s projektmodell för IS/IT-projekt vänder sig till dig som deltar i verksamhetsutvecklingsprojekt som innehåller IS/IT samt till dig som arbetar på VGR IT med projekt. Inga förkunskaper krävs.

Senast uppdaterad: 2018-03-26 14:52