Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Verksamhetsutveckling

Utbildningar

Utbildningen vänder sig till dig som är nyanställd i en hbtq-diplomerad verksamhet.

Utbildningen vänder sig till ekonomer, controllers och chefer som vill lära sig mer om vilka analysmöjligheter och rapporter det finns i Cognos kopplat till information från ekonomisystemet Raindance.

Utbildningen vänder sig till specialister inom HR och chefer som vill lära sig mer om vilka analysmöjligheter och rapporter det finns i Cognos kopplat till information från Heroma.

Utbildningen vänder sig till chefer och stödfunktioner som arbetar med förändrings- och förbättringsarbete, för att stödja dessa i arbetet med att leda och driva omställningen av hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen.

Utbildningen vänder sig till ledningsgrupper, projektgrupper och arbetsgrupper för att stödja dessa i arbetet med att leda och driva omställningen av hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen.

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar som HR-partner, HR-specialist, HR-konsult eller motsvarande och som främst arbetar som stöd gentemot första linjens chefer.

Utbildningen vänder sig till dig som i hälso- och sjukvårdsverksamhet har en strategisk position för att leda/samordna kvalitets- och verksamhetsutveckling.

Utbildningen vänder till användare verksamhetsplan och rapportörer i Plan & Styr. Det krävs inga förkunskaper.

Utbildningen vänder sig till användare som är nybörjare och vill lära sig grunderna för att komma igång med Power BI.

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med verksamhetsanalys/utveckling och behöver verktyg för att underlätta arbetet med att kartlägga, analysera och förbättra processerna i en organisation. För att förstå hur verktyget fungerar behövs inga förkunskaper. Det underlättar om du har förståelse för olika processer och arbetar eller har arbetat med processer.

Utbildningen vänder sig främst till verksamhetsutvecklare och till dem som vill följa upp och se trender gällande avvikelser i Västra Götalandsregionen.

Utbildningen vänder sig till dig som vill utveckla din verksamhet utifrån användarens behov. Det kan gälla dig som arbetar strategiskt eller verksamhetsnära, som chef, verksamhetsutvecklare eller medarbetare. Utbildningen riktar sig i första hand till kvinnosjukvården med anledning av Nationell satsning från Sveriges Kommuner och Landsting (SKL), men även andra verksamheter är välkomna. Inga förkunskaper krävs, bara en nyfikenhet på tjänstedesign!

Senast uppdaterad: 2019-01-21 13:04