Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Erikas testsida

Fakta

Datum: 

Utbildningslängd:  1 dag - 09.00 till 16.00

Plats: Campus Nya Varvet

Avgift: 800 kr

Ansvarig: Erika Östling

Vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningen vid för få anmälningar

Utbildningen vänder sig till dig som vill veta mer om nätpedagogiska metoder. Du bör ha gått lärarutbildningen om VGR lärplattform innan du anmäler dig till denna utbildning.

Om utbildningen

Du kommer att lära dig om olika sätt att skapa interaktion mellan deltagare och lärare i en nätbaserad utbildning. Du kommer också att få tillfälle att skapa olika typer av examinationer och diskutera hur de passar i olika typer av nätbaserade utbildningar.

Innehåll

Brödtext

Utbildningsform

Vi träffas fysiskt på Campus Nya Varvet och kommer att blanda klassrumsdiskussioner med övningar då vi delar upp oss och kommunicerar via nätmötesverktyg.

Avanmälan

Avbokning senast två veckor före utbildningsstart, därefter debiteras hel utbildningsavgift. Vid förhinder går det bra att skicka ersättare för anmäld deltagare utan extra kostnad. Anmäl ändringar till utbildningens kontaktperson.  

Utbildningsmaterial

Brödtext

Tips

Brödtext

Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:34