Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utbildningens namn

Utbildningen vänder sig till dig som... Du bör ha gått ... innan Efter utbildningen kommer du att kunna ...

Utbildningen

Datum

xx-xx-xx klicka på datumet för anmälan 

Utbildningslängd

x antal timmar/dagar/tillfällen

Plats

Avgift

xx:-/deltagare

Ansvarig

Innehåll

Min 2-årige hankatt Roy är en mycket, mycket mänsklig katt. Han talar med oss. Beter sig som oss i största allmänhet. Men en dag förra veckan fick min man och jag för oss att vi skulle städa vårt pannrum i källaren. Det var mycket jobb och det drog ut på tiden. Helt plötsligt hördes ett dunkande ljud utifrån. Efter en stund återkom ljudet följt av ett bankande på fönsterrutan. Jag drog ifrån gardinen och tittade ut, jag trodde det var vår skämtsamme granned som försökte skrämma oss. Men till min förvåning så är det kattkillen Roy som blivit avglömd ute. Jag sprang givetvis direkt och släppte in honom. Han travade raskt ner till pannrummet och förklarade tydligt och mycket ljudligt sitt missnöje över vår glömska och slarvighet. Han var så bestämd och med sin blick sa han tydligt att nu Ni: Nu är ni så goda och följer med mig upp och serverar lite god mat åt mig. Den kvällen kom INTE Roy och låg i vår säng som han alltid, alltid gör annars. Han straffade oss helt enk! elt. Inte förren dagen därpå på eftermiddagen var vi förlåtna och han tog oss till nåder igen. Detta är endast ett litet stycke i urvalet av allt klokt/roligt/tokigt den katten har gjort. Vi älskar honom och hans bror Roger lika mycket som våra vuxa utflugna söner. Tass på Er alla!

Utbildningsform

Våfflan som min katt heter har en gång ätit en tallkik mat som låg på köksbordet som jag skulle äta och när jag gick in i köket så var fatet tomt.

Utbildningsmaterial

Våfflan som min katt heter har en gång ätit en tallkik mat som låg på köksbordet som jag skulle äta och när jag gick in i köket så var fatet tomt.

Mer om ämnet

Brödtext

Länk till sida med fullständiga anmälningsvillkor

Erika Östling

Utvecklingsledare
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:34