Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Välkommen att prata hälsa med oss i västra hälso- och sjukvårdsnämnden!

""

Att det ska finnas bra sjukvård om du blir sjuk tycker du säkert är självklart.  Vi som är politiker i västra hälso- och sjukvårdsnämnden har ett ansvar för att den sjukvården finns för dig som bor i kommunerna i nämndens geografiska område. Detta sker genom avtal och överenskommelser med sjukhus och andra vårdgivare.

Men lika viktigt för oss är att du som invånare har kunskaper och möjligheter att leva på ett hälsosamt sätt för att så långt som möjligt minska risken för att bli sjuk. Det handlar till exempel om faktorer som kost, motion, sömn och stress.

Att arbeta förebyggande, helt enkelt. Och där vill vi gärna ta del av dina tankar och erfarenheter.

  • Skulle du behöva ändra något i ditt sätt att leva? Får du den hjälp och information som du behöver för att ta de stegen?
  • Får du till exempel frågor och tips kopplat till dina levnadsvanor när du besöker hälso- och sjukvården för något sjukdomstillstånd? Eller information om hur dina levnadsvanor kan ha påverkat din sjukdom?
  • Kan vi som hälso- och sjukvårdspolitiker göra något för att hjälpa och underlätta?

Välkommen till digitalt dialogmöte:

  • 14 april kl. 18.30-20.00

Vid mötet får du i en mindre grupp prata med ledamöter från hälso- och sjukvårdsnämnden och med andra deltagare.

Vid mötet kommer också medarbetare som arbetar med frågor kring kost och fysisk aktivitet i Västra Götalandsregionen att medverka.

Här nedan hittar du mer information om anmälan och kontaktuppgifter ifall du har frågor kring mötet.

Varmt välkommen!

Porträttbild på Gunilla Lindell

Gunilla Lindell, 1:e vice ordförande i västra hälso- och sjukvårdsnämnden

Anmälan

Inbjudan riktar sig till dig som bor i någon av kommunerna i västra hälso- och sjukvårdsnämndens geografiska område: Ale, Alingsås, Härryda, Kungälv, Lerum, Lilla Edet, Mölndal, Partille, Stenungsund, Tjörn eller Öckerö. 

Du anmäler dig genom formuläret här nedan.

För att delta behöver du dator med kamera, högtalare och bra mikrofon (ett headset brukar fungera bäst) och stabil internetuppkoppling. Det går också att delta via läsplatta eller mobiltelefon. Du får länk och instruktioner via e-post cirka en vecka innan mötet.

Jag anmäler mig till dialogmöte 14 april:

Jörgen Andersson

Kommunikatör
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2021-03-01 13:13