Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Fortsatt satsning på BioVentureHub, en unik innovationshub inom life science

Publicerad:
Astra Zeneca BioVentureHub

Västra Götalandsregionen och Vinnova fortsätter sin gemensamma satsning på AstraZeneca BioVentureHub i Mölndal. Vinnova stödjer med drygt 20 miljoner kronor och Västra Götalandsregionen med 10 miljoner kronor.

BioVentureHub är en unik innovationshub för små och medelstora företag inom life science som nu får fortsatt finansiering med drygt 30 miljoner kronor över den kommande femårsperioden. 

- I AstraZeneca BioVentureHub får företagen tillgång till forskningsresurser, samarbeten och innovationsmiljöer som de aldrig skulle kunna bygga upp själva. En kompetensväxling blir möjlig genom tät samverkan som gynnar såväl Västsverige, Sverige som branschen i stort. Life science är en av våra viktigaste exportbranscher och som region vill vi bidra till en positiv branschutveckling och till en stark samverkan mellan våra innovationsstödjande aktörer, säger Kristina Jonäng, ordförande i regionutvecklingsnämnden Västra Götalandsregionen.

Pressmeddelande 2020-01-24 

VGR:s program för life science

Jenny Almkvist

Regionutvecklare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Publicerad: