Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Ny bemanning för ledningsstödet för regional utveckling

Det nya ledningsstödet har nu beslutats för område regional utveckling.

Annika Ottosson, ledningsstöd för Koncernstab regional utveckling på Koncernkontoret, går i pension i juli. Efter sommaren tillträder Maria Berhe - som idag delar sin tid mellan avdelning folkhälsa och ledningsstöd till regional utveckling - på heltid som ledningsstöd.

Katrin Urbäck från avdelning ärendesamordning och kansli ”lånas in” på halvtid under en två-års period. Katrin kommer särskilt att arbeta med utvecklingsfrågor kopplat till RUs arbete med ärendehantering och beredning till förvaltningsledningen, som Annika ansvarar för idag.

Tidigare näringslivschef Agneta Mårdsjö är sedan 23 april ledningsstrateg med uppdrag att arbeta med frågor kopplat till Västra Götalandsregionens regionala utvecklingsuppdrag. Helena Starfelt är sedan 23 april ny näringslivschef.

Kontakt Koncernstab regional utveckling

Vad gör regional utveckling?

En hållbar regional utveckling skapar bättre möjligheter att finansiera och utveckla välfärden. Västra Götalandsregionens Koncernstab regional utveckling fördelar medel och uppdrag till egna bolag och förvaltningar, och till verksamheter och projekt med annan huvudman som bidrar till att förverkliga regionala ambitioner i Västra Götaland, främst genom VGR:s  handlingsplaner för hållbar utveckling.

Programmen för hållbar utveckling  

Senast uppdaterad: 2018-05-18 11:49