Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Regional utvecklingsstrategi för Västra Götaland 2021-2030 är nu ute på remiss

Förslaget till nästa regionala utvecklingsstrategi gick 6 april ut på remiss. Den regionala utvecklingsstrategin är en övergripande strategi för det gemensamma regionala utvecklingsarbetet i Västra Götaland. Förslaget innehåller mål och prioriteringar för Västra Götaland fram till 2030 och ska från och med 2021 ersätta den befintliga regionala utvecklingsstrategin Västra Götaland 2020.

Strategin har under 2019 arbetats fram i dialog med representanter för kommuner, kommunalförbund, näringsliv, det civila samhället, myndigheter, akademi med flera. Inspelen från dialogerna har varit ett viktigt underlag för remissutgåvan, tillsammans med kunskapsunderlag om tillståndet i och utvecklingen av Västra Götaland samt lärdomar från nuvarande strategi.

Remissperioden pågår till och med 30 september 2020. Läs mer om och ta del av remissutgåvan på www.vgregionse/rus-remiss


Senast uppdaterad: 2020-04-06 10:00