Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Välkommen på webbsänd konferens om sociala investeringar 28 maj

Publicerad:

28 maj kl. 13-16 webbsänder vi konferensen Sociala investeringar – resultat och effekter.

Sedan 2015 har Västra Götalandsregionen arbetat med sociala investeringar för att skapa förutsättningar för fullföljda studier. Hittills har regionutvecklingsnämnden finansierat 20 investeringar.

För att skapa ett lärande och sprida resultat av investeringarna arrangerar regionutvecklingsnämnden en halvdag som vänder sig till politiker och tjänstepersoner inom regionala och kommunala verksamheter där sociala investeringar och fullföljda studier har ett fokus. Syftet med konferensen är att lyfta fram olika perspektiv på effekter och resultat av sociala investeringar.

Vi kommer lyssna till Elin Vimefall, lektorn i nationalekonomi, som beskriver svårigheten att mäta effekter av tidiga insatser. Vi kommer få ta del av tre sociala investeringar och hur projektledarna som drivit dessa upplever både mätbara och omätbara resultat. Konferensen avslutas med ett panelsamtal med förtroendevalda om deras förväntningar på resultat av sociala investeringsmedel.

Läs mer om konferensen och ta del av livesändningen

Publicerad: