Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Medverkande

Här syns ett urval av dem som medverkar under Framtid Västra Götaland 2017.

Po Tidholm är journalist, författare och kulturkritiker. Förra året
väckte han mycket uppmärksamhet med dokumentärserien Resten av Sverige om en landsbygd i förändring. Nu är han aktuell med sin nya bok Läget i landet.

Lina Bjerke är doktor i nationalekonomi vid Internationella Handelshögskolan i Jönköping och bloggare på Vertikals.se. Hon arbetar med att förstå vad som påverkar regioners förmåga att utvecklas, särskilt i dynamiken mellan städer och landsbygder.

Göran Carstedt har en lång erfarenhet från ledande befattningar inom internationella organisationer som Volvo, IKEA, Clinton Climate Initiative, Det Naturliga Steget och The Society for Organizational Learning. Han är en internationellt erkänd expert inom ledarskap och organisationers lärande och förändring.

Olivia Bergdahl är föreläsare och estradpoet. Hon är med och arrangerar SM i Poetry Slam och har också varit engagerad i projektet Hembygd - Någonstans i Sverige som handlar om ungdomars upplevelser av sin hembygd, framtid och makt.

Elisabeth Backteman, statssekreterare hos landsbygdsminister Sven-Erik Bucht.

Moa Björnson, utvecklingschef Traena kommun i Norge, som arbetar med näringsliv, turism, kultur och nya grepp för platsutveckling, kommer att tala om hur man kan jobba innovativt med utveckling av såväl små som stora platser. 

Karin Klingenstierna, moderator sen 25 år i svenska och internationella sammanhang . Karin har stor erfarenhet inom ämnen som samhällsutveckling, hälso- och sjukvård,  kultur, innovation och stadsbyggnad . Hon är också sångerska och textförfattare.

Senast uppdaterad: 2017-11-06 10:55