Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Framtid Västra Götaland 2018 - Innovation för omställning och konkurrenskraft

2018 års konferens handlade om hur vi kan vässa våra verktyg för innovation – tillsammans och i hela Västra Götaland.

Innovation är viktigare än någonsin för att vi ska kunna klara vår tids stora samhällsutmaningar. Vi ser bland annat pågående klimatförändringar och en åldrande befolkning med ett växande behov av vård och omsorg. Men utmaningar rymmer också stora möjligheter. Den huvudsakliga frågan för dagen handlade om hur vi tillsammans skapar förutsättningar för innovativa lösningarna som kan bidra till svensk konkurrenskraft. Och som skapar värde och ett gott liv för alla som lever och verkar i Västra Götaland.

Konferensen, som gick av stapeln tisdag 4 december på Svenska Mässan i Göteborg, lockade över 400 deltagare som ansvarar för eller arbetar med framtidens utvecklingsfrågor inom offentlig och privat sektor. På plats fanns såväl politiker, tjänstepersoner som företrädare för näringsliv och föreningar. 

Läs mer om dagen

Frukostseminarium Klimat2030

Intervju regionutvecklingsdirektören 

Film Framtid Västra Götaland 2018 

Senast uppdaterad: 2019-06-17 14:11