Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Hållbarhet – för varje människa och för vår planet

Publicerad:

Förra året antog Västra Götalandsregionen ambitiösa hållbarhetsmål för miljö och social hållbarhet. Hållbarhet ska finnas med i varje beslut och i varje steg vi tar – tillsammans. Som samhällsaktör och en av landets största arbetsgivare ska Västra Götalandsregionen vara en föregångare och agera för en hållbar utveckling i Sverige och i världen. 

Alla verksamheter i Västra Götalandsregionen ska delta i omställningen till en hållbar framtid. Ansvaret för genomförandet av målen ligger på respektive förvaltnings- och bolagsledning, men också på att varje medarbetare bidrar i sin roll. Vi på Koncernkontoret vill skapa så bra förutsättningar som möjligt för att vi tillsammans ska kunna växla upp vårt hållbarhetsarbete.

Du kan läsa mer om hållbarhetsmålen, VGR:s arbete med hållbarhet och Agenda 2030 här: Hållbarhet – för varje människa och för vår planet


Publicerad:
Senast uppdaterad: 2022-01-27 10:51