Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Allvarlig coronavirus-smitta i samhället

Minska smittspridningen genom att hålla avstånd till andra och stanna hemma vid minsta förkylningssymptom. Kontakta vården om du känner dig mycket sjuk.

Aktuell information om covid-19 (VGR)

Mode och inredning

Lampor av jeanssömmar gjorda av SKRYTA i Studio Re:design. Foto: Lennart Sjöberg

I Västra Götaland finns hjärtat av Sveriges textilindustri och framgångsrika företag inom inredning för offentlig miljö i textil- och möbelbranschen. Här finns professionell kompetens på högsta nivå men också det engagemang som krävs för att skapa en Västsvensk cirkulär arena för utveckling av nya designmetoder, tekniker och affärsmodeller.

Cirkulärt mode och hållbara miljöer

Vill du vara med i förändringen till en hållbar mode- och inredningsbransch? I Västra Götaland utvecklar vi en innovativ, cirkulär arena inom textil- och möbelbranschen där vi skapar produkter som är gjorda för att uppdateras i ett cirkulärt system och samtidigt fasar ut giftiga ämnen. Vi ökar utbudet av hållbara produkter, men skapar också efterfrågan genom kompetensutveckling och medvetna inköp hos kunder. Vi sätter fokus på att:

  • skapa framtidens design inom mode och inredning
  • utveckla en professionell bransch för cirkulära tjänster inom mode och möbler. 
  • öka kunskapen och utvecklingen av hållbara offentliga miljöer
  • stimulera en hållbar handel och offentlig upphandling 
Senast uppdaterad: 2019-12-30 12:06