Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Framtid Västra Götaland

Den 20 januari 2022 är du välkommen till Framtid Västra Götaland! Då bjuder Västra Götalandsregionen in till en konferens med regionala utvecklingsfrågor i fokus.

Omställningen till ett hållbart, attraktivt och konkurrenskraftigt Västra Götaland drivs av vår gemensamma förmåga att tillsammans lösa utmaningar. Att ställa om snabbt utifrån nya förutsättningar är avgörande och något som vi har fått visa prov på det senaste året.  

När vi samlas på Framtid Västra Götaland i början av nästa år fortsätter dialogen om hur vi ställer om tillsammans. Det kommer att bli en fullspäckad konferens med inspirerade föreläsare, kunskapsfördjupning, utbyte av erfarenheter och spännande möten. 

Vi ses på Framtid Västra Götaland!

Anmälan

Save the date: 20 januari 2022 

Anmälan: Anmälan öppnar senare i höst. Till dess får du gärna lägga in den 20 januari 2022 i din kalender!

Plats: Med anledning av corona-pandemin diskuteras konferensens former fortfarande. Mer information kommer i samband med att anmälan öppnar.  

Missa ingen information om konferensen!

Prenumerera på nyhetsbrev om regional utveckling från Västra Götalandsregionen

Sociala medier: Facebook, Twitter och evenemang på LinkedIn   

#FramtidVG är konferensens hashtag i alla sociala medier

Eva-Lena Ekman

Projektledare Framtid Västra Götaland

Om Framtid Västra Götaland

Framtid Västra Götaland är en konferensens som årligen arrangeras av Västra Götalandsregionen för att diskutera regionalt utvecklingsarbete i Västra Götaland. Det är en mötesplats för alla som är med och genomför strategin: kommunala, regionala och nationella aktörer, civilsamhälle och näringsliv. Syftet är att öka kunskap och få samsyn kring utmaningar och lösningar för olika regionala utvecklings- och tillväxtfrågor. Konferensens tema och innehåll baseras på utvalda delar i vår gemensamma strategi för Västra Götalands utveckling, som du kan ta del av på vår webbsida: www.vgregion.se/vg2030


Senast uppdaterad: 2021-10-01 08:26