Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kommunikationsmaterial

Material och kommunikationsstöd till er som är med och genomför Regional utvecklingsstrategi för Västra Götaland 2021-2030.

Presentationsmaterial 

Det finns tre presentationer (en kort på svenska, en längre version på svenska och en engelsk version) om innehållet i den regionala utvecklingsstrategin. Materialet är fritt att använda. En kort beskrivande text finns i anteckningsfältet under varje bild.

Presentation av regional utvecklingsstrategi för Västra Götaland (.ppt)

Presentation av regional utvecklingsstrategi för Västra Götaland - kort (.ppt)

Presentation av regional utvecklingsstrategi för Västra Götaland - engelska (.ppt)

Bilder

Omslagsbild (16:9) med stämpel

Omslagsbild (16:9) utan stämpel

Omslagsbilderna kan t.ex användas i powerpoint-presentationer, på webbsidor, i sociala medier eller i nyhetsbrev när det handlar om arbetet med genomförandet av strategin. Kontakta oss om du vill låna andra bilder från strategin, behöver andra format för redigering eller har frågor!

Webb

Hänvisa till VGR:s webbsida om strategin med kortadressen www.vgregion.se/vg2030. Då riskerar ni inte att länkar bryts om vi byter plats på sidor, uppdaterar dokument eller flyttar information från en sida till en annan. Det är också enklare att säga och minnas vid presentationer eller att skriva i sociala medier. Använd gärna de bilder från strategin som finns på den här sidan för att synliggöra strategin i er kommunikation. 

Förkortningar

För Regional utvecklingsstrategi för Västra Götaland 2021-2030 använder vi förkortningen VG 2030. Förkortningen RUS används ibland internt och betyder regional utvecklingsstrategi (som alla regioner har), medan VG 2030 syftar på just vår gemensamma strategi. 

Tänk på att Västra Götalandsregionen är en organisation, medan region Västra Götaland eller Västra Götaland är namnet på platsen. Region Västra Götaland (med versal) är det engelska namnet på både organisationen och platsen. 

Sociala medier

I sociala medier använder vi #vg2030 i kommunikation om Regional utvecklingsstrategi för Västra Götaland 2021-2030. Från Västra Götalandsregionen kommunicerar vi om strategin i våra sociala medier på 

Nyhetsbrev från VGR

En viktig kanal för VGR:s kommunikation om arbetet med genomförandet av strategin är VGR:s nyhetsbrev.

Prenumerera på nyhetsbrevet här

Maria Jakobsson

Processledare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2021-10-15 10:37