Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Kommunikationsmaterial

Material och kommunikationsstöd till er som är med och genomför Regional utvecklingsstrategi för Västra Götaland 2021-2030.

VG2030-dokumentet

Regional utvecklingsstrategi för Västra Götaland 2021-2030 (pdf)

Regional Development Strategy for Västra Götaland 2021–2030 (pdf)

Presentationsmaterial 

Det finns tre presentationer (en kort på svenska, en längre version på svenska och en engelsk version) om innehållet i den regionala utvecklingsstrategin. Materialet är fritt att använda. En kort beskrivande text finns i anteckningsfältet under varje bild.

Bilder

Omslagsbilderna kan till exempel användas i presentationer, på webbsidor, i sociala medier eller i nyhetsbrev när det handlar om arbetet med genomförandet av strategin. Kontakta oss om du vill låna andra bilder från strategin, behöver andra format för redigering eller har frågor!

Stämpel i PNG och EPS samt omslagsbild i PNG, detta är en zip-fil

Stämpeln finns återkommande i strategidokumentet och kan användas vid formgivning av kommunikation om aktiviteter som bidrar till strategins genomförande. Stämpeln är inte en logotyp, utan hänvisar till strategins genomförande. Formatet EPS är till för formgivning och kan inte öppnas i alla program. Färgerna som stämpeln kan användas i är svart och vit. Placera direkt på bilden/bakgrunden utan bakgrundsplatta. Rådfråga gärna Västra Götalandsregionen om användning vid behov.

Hänvisa till VGR:s webbsida om strategin med kortadressen www.vgregion.se/vg2030. Då riskerar ni inte att länkar bryts om vi byter plats på sidor, uppdaterar dokument eller flyttar information från en sida till en annan. Det är också enklare att säga och minnas vid presentationer eller att skriva i sociala medier. Använd gärna de bilder från strategin som finns på den här sidan för att synliggöra strategin i er kommunikation. 

För Regional utvecklingsstrategi för Västra Götaland 2021-2030 använder vi förkortningen VG 2030. Förkortningen RUS används ibland internt och betyder regional utvecklingsstrategi (som alla regioner har), medan VG 2030 syftar på just vår gemensamma strategi. 

Tänk på att Västra Götalandsregionen är en organisation, medan region Västra Götaland eller Västra Götaland är namnet på platsen. Region Västra Götaland (med versal) är det engelska namnet på både organisationen och platsen. 

I sociala medier använder vi #vg2030 i kommunikation om Regional utvecklingsstrategi för Västra Götaland 2021-2030.

Maria Jakobsson

Processledare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2023-06-29 10:41