Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Fördjupningsdagar 19 och 23 september

Föreläsningssal fullt med människor som sitter runt små bord och lyssnar. Längst bort i bilden står två personer och håller ett föredrag på en upphöjd scen.
Fotograf: Foto Paul Björkman

Nu fortsätter vår gemensamma resa mot Västra Götaland 2030. I september anordnas två fördjupningsdagar, då tar vi nästa steg i arbetet med att ta fram en gemensam regional utvecklingsstrategi 2021-2030!

Under våren har 40 olika dialogtillfällen genomförts och fler än 600 personer inom kommun, näringsliv, myndigheter och det civila samhället har bidragit med sin kunskap och kloka inspel. Efter en sommar av analys och sammanställning av dialogresultaten fortsätter vårt gemensamma arbete med strategin i september i form av två fördjupningsdagar. Under fördjupningsdagarna samlas sektorer och branscher i blandade aktörssamtal som skär på tvären för att ge en större helhet.

Innehåll

Hur ser ditt Västra Götaland ut 2030 och vilka vägval krävs för att nå dit? Under en heldag arbetar vi tillsammans. Vi vänder och vrider på de områden som har utkristalliserats och testar hur de håller utifrån olika perspektiv och hur de står sig mot den utveckling vi ser att Västra Götaland behöver ha 2040/2050?

Tid och plats

19 september, kl. 9-16, Folkets Hus i Göteborg
23 september, kl. 9-16, Innovatum i Trollhättan

Inbjudan skickas ut genom ett personligt mejl. För att få en bredd i deltagandet finns det begränsade platser per organisation.

Mer information om fördjupningsdagarna kommer publiceras här längre fram.

Senast uppdaterad: 2019-06-27 14:51