Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Digitalisering i människans tjänst

Välkommen till en dag som kommer att visa på möjligheter och utmaningar för ledarskapet i att hantera framtidens samhällsutmaningar. Dagen kommer att vara ett avstamp för dig som ledare i att finna inspiration och få erfarenheter, så att du kan ta dig an de möjligheter och utmaningar som finns i en mer digitaliserad värld. En värld som kräver ett nytt sätt att tänka, för att utnyttja digitaliseringens möjligheter. Digitaliseringen ger många möjligheter, men skapar också risker. Att använda digitalisering optimalt kräver verksamhetsutveckling och nya arbetssätt. Denna dagen får du hjälp på vägen.

Målgrupp

Dagen vänder sig i första hand till dig som har en ledande roll i verksamhetsutveckling och kan ha nytta av digitalisering för att effektivisera, förbättra och/eller utveckla den verksamhet du ansvarar för, oavsett om du arbetar inom näringslivet eller offentlig sektor.

Syftet med dagen

Vi försöker hitta svar på frågor som:

  • Hur får vi bästa nyttan av digitaliseringens möjligheter?
  • Vem tar ansvar för att leda förändringsarbetet som följer med en ökad digitalisering?
  • Hur väcker vi medarbetarnas intresse att följa med på resan?

Medverkande

Kom och lyssna på regionutvecklingsnämndens ordförande Kristina Jonäng; Regionutvecklingsdirektör Helena Lundberg Nilsson; VästKoms nya direktör Anne-Charlotte Järnström; Regeringens utredare om digitalisering och demokrati Carl Heath; den nya digitaliseringsmyndigheten DIGG; Tillväxtverket och flera andra.

Valbara spår

Under dagen kommer det också att finns tre valbara spår att följa eller vandra mellan:

  • Ledarskapets utmanande roll i förändringsledning
  • Västsvenska möjligheter och utmaningar inom digitalisering
  • Näringslivet och offentlig sektor som utvecklingsaktörer i samverkan

Vi börjar 08.45 och avslutar med ett gemensamt mingel från klockan 16.00.

Kostnad

Dagen är kostnadsfri, men vi debiterar 500 kronor om du är anmäld och inte deltar.

Anmälan

Anmäl dig via denna länk

Senast uppdaterad: 2019-07-16 15:55