Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Slutwebbinarier Infosäk2020 - Moln och offentlig drift studie Västra Götaland

Publicerad: Uppdaterad:
Vita moln på blå himmel

Inom ramen för vår regionala samverkan inom Informationssäkerhetsprogram 2020 genomfördes en studie kring hur långt vi i Västra Götaland har kommit inom informationssäkerhet. Studien presenteras av utredaren vid webbseminarier vid två tillfällen, 30 april och 18 maj där vi diskuterar hur vi behöver arbeta vidare.

Studien visar på att trots Informationssäkerhetsprogram 2020 fina resultat under 2018-2020 finns en hel brister fortfarande. Slutresultatet av utredningen beskrivs nu vid två olika webbinarier.

Målgruppen för dessa webbinarier är chefer och sakkunniga som arbetar inom dessa verksamhetsområden eller som har ett allmänt intresse av att medverka för att lära sig mer om informationssäkerhet och cybersäkerhet.

Studie summerar Informationssäkerhet 2020 i Västra Götaland 

Tillfälle till frågor och synpunkter

De som håller i webbinarierna är: 

  • Richard Oehme, Knowit, utredaren som också var projektledare i regionala digitaliseringsrådet.
  • Rose-Mharie Åhlfeldt, bitr. prefekt/bitr. professor vid Högskolan i Skövde, som varit ansvarig för och genomfört högskoleutbildningarna.

Vid dessa två tillfällen ges åhörarna också möjlighet att komma med frågor och synpunkter. Ambitionen är att få feedback på vad som kan anses nödvändigt att fortsätta gemensamma satsningar på och inte.

Två datum finns att välja mellan

Seminariet "Moln och offentlig drift studie Västra Götaland" hålls 30 april eller 18 maj, Anmäl dig via länkarna nedan. 

En Teams-inbjudan skickas ut efter anmälan. 

Profilbild av Tore Johnsson

Tore Johnsson

Samordnare Digitaliseringsrådet Västra Götaland
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Publicerad:
Uppdaterad:
Senast uppdaterad: 2021-12-06 16:18