Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Externt påverkansarbete

Västra Götalandsregionens påverkansarbete går ut på att främja våra intressen i de beslut som påverkar Västra Götalandsregionens och Västra Götalands utveckling. Påverkansarbetet utgår från de högst prioriterade frågorna i påverkansagendan för Västra Götalandsregionen.

Omvärldens roll och vikten av att arbeta externt genom påverkan, profilering, omvärldsbevakning och samarbete blir allt viktigare. Enheten externa relationer driver och samordnar Västra Götalandsregionens externa påverkansarbete, gentemot nationell, europeisk och internationell nivå.

För att kunna arbeta effektivt med påverkan har vi tagit fram en extern påverkansagenda för Västra Götalandsregionen: Extern påverkansagenda för Västra Götalandsregionen 2018-2021.

Kontor i tre städer

Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Bryssel. Att finnas på plats ger oss goda förutsättningar för att intressebevaka, göra omvärldsanalyser och delta i det politiska samtalet. Vårt arbete för att synliggöra regionen och våra intressen underlättas såklart också av detta.

Senast uppdaterad: 2019-08-14 11:05