Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Västsvenska EU-konferensen 2019

Konferenslogga

För 17:e året i rad är det dags för Västsvenska EU-konferensen! En mötesplats för tjänstepersoner och beslutsfattare som arbetar för lokal och regionalutveckling i Västsverige utifrån ett europeiskt perspektiv. Årets konferens hålls 3-4 oktober 2019 på Lindholmen Conference Center i Göteborg.

Årets tema – Hur når vi klimatneutralitet i Västsverige?

EU-kommissionen vill se ett klimatneutralt Europa till 2050. Vilken roll har Västsverige? Hur samspelar EU:s strategi med nationella, regionala och lokala målsättningar? Hur kan Västsverige leda utvecklingen i Europa mot klimatneutralitet?

För att utforska dessa frågor bjuder årets upplaga av Västsvenska EU-konferensen in ledande experter inom EU- och klimatområdet. Vi tar pulsen på EU och de förändringar som Europa står inför. Kommer EU lyckas uppnå klimatmålen till 2050? – ”En ren jord åt alla – ett klimatneutralt Europa till 2050”.

Programmet kan du ladda ner här (notera att det uppdateras löpande).

Anmäl dig via denna länk

Notera sista anmälningsdagen den 6 september - återbud efter det debiteras full avgift. Mer information om villkor hittar du i programmet.

Konferensavgift

Vid anmälan före 15 augusti 1.975 kr
Vid anmälan efter den 15 augusti 2.500 kr
Enbart deltagande 3 oktober 2.100 kr
Enbart deltagande 4 oktober 1.900 kr

Samtliga avgifter är exklusive moms per person. I avgiften ingår lunch och fika för båda dagarna samt gemensam middag på torsdagskvällen. Mer information om villkor finns i programmet.

Mer information

För frågor om konferensens innehåll, kontakta Katja Knuutinen Göteborgs Stad, katja.knuutinen@stadshuset.goteborg.se alt Linda Andersson Göteborgsregionen, linda.a.andersson@goteborgsregionen.se.

För frågan om anmälan till konferensen, kontakta Susanne Vannberg Göteborgsregionen, susanne.vannerberg@goteborgsregionen.se

Kontakt VGR: Staffan Lund staffan.lund@vgregion.se, Anneli Weinholt anneli.weinholt@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2019-08-30 14:24