Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Erfarenhetsinsamling från projektaktörer

Inför utformningen av EU:s nya programperiod 2021-2027 är det viktigt att få en bild av vad som fungerat bra och mindre bra i genomförandet av de olika programmen under pågående programperiod. För detta behöver vi inhämta erfarenheter från er projektaktörer då förslag på vilken typ av förändringar som skulle behövas endast kan komma från er som varit direkt inblandade i projekten.

Erbjudandet går ut till västsvenska projektaktörer som har erfarenhet av att driva projekt inom ERUF Västsverige, ESF Västsverige samt Interreg Öresund-Kattegatt-Skagerrak (ÖKS), Interreg Sverige-Norge och Interreg Nordsjön. Inspelen kommer sammanställas av Västra Götalandsregionen och användas som underlag till diskussioner om kommande programperiod. Enkäten ska ses som en möjlighet för projektaktörer att lyfta sina erfarenheter från pågående programperiod. 

Vi ber att ni läser igenom frågorna noga innan ni besvarar dem för att få med eventuella följdfrågor i svaren. Sista dag att besvara enkäten är den 14 juni 2019.

Om du har frågor om enkätens innehåll eller erfarenhetsinsamlingen är du välkommen att kontakta Linn Kristoffersson, linn.kristoffersson@vgregion.se eller Andreas Catoni, andreas.catoni@vgregion.se på Västra Götalandsregionen samt Lena Neinhardt, lena.neinhardt@regionhalland.se på Region Halland.

Erfarenhetsinsamling från projektaktörer

Senast uppdaterad: 2019-05-02 15:42