Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Anmäl dig till Västsvenska EU-konferensen 2018

Ett hållbart framtida EU - möjligheter och utmaningar inför EU:s nya programperiod. Varmt välkomna till årets Västsvenska EU-konferens den 18-19 oktober i Karlstad, där årets tema är Agenda 2030 och EU:s sammanhållningspolitik.

Hur skapar vi ett hållbart framtida EU och vilken roll kommer Agenda 2030 att ha? Hur ska vi i Västsverige förhålla oss till de möjligheter och utmaningar som EU:s nya sammanhållningspolitik kan komma att innebära?

Här kan du ladda ner programmet för årets konferens

Lyssna och diskutera med bland annat Mikael Karlsson, ledamot i Agenda 2030-delegationen och miljöforskare på Kungliga Tekniska Högskolan, Katarina Areskoug Mascarenhas, chef för Europeiska kommissionens representation i Sverige, Maud Skäringer, policyanalytiker på DG REGIO, Europeiska kommissionen och Johan Krafft, departementsråd på Näringsdepartementet.

Du kommer även ha möjlighet att lyssna på representanter från Sveriges Kommuner och Landsting (SKL), Svenska Institutet för Europapolitiska studier (SIEPS), Europaparlamentet, företrädare för de västsvenska regionkontoren i Bryssel samt politiska representanter från värdregionerna.

För dig som förtroendevald finns en separat programpunkt: Västsvenskt politikerforum. Du anmäler dig via samma formulär som övriga konferensdeltagare – se länken längre ner på den här sidan. 

När: 18-19 oktober 2018

Var: Karlstad CCC, Tage Erlandergatan 8, Karlstad

Deltagaravgift: 2 dagar 2200 kr per person, 1 dag 1800 kr.

Boende: Du bokar hotellövernattning själv, men det finns rum reserverade på Clarion Collection Plaza, Elite Stadshotellet och First Hotel River C. Uppge bokningskod "Västsvenska EU-konferensen" och boka före den 17 september.

Anmäl dig till Västsvenska EU-konferensen här

Västsvenska EU-konferensen är mötesplatsen för tjänstepersoner och beslutsfattare som arbetar för lokal och regional utveckling i Västsverige utifrån ett europeiskt perspektiv. Konferensen anordnas av Region Värmland, Karlstads kommun, Västra Götalandsregionen och Region Halland.

Vid frågor, kontakta: louise.edgren@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2019-07-17 11:04