Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Diskutera morgondagens sammanhållningspolitik den 2 mars

Vad händer med det regionala utvecklingskapitalet om framtida EU-budget för sammanhållningspolitiken försvinner? Ta chansen att diskutera med regionala och nationella beslutsfattare kring mervärdet sammanhållningspolitiken skapar vid en dialogkonferens i Göteborg fredag den 2 mars, kl. 13:00-16:15.

Västra Götalandsregionen och Region Halland bjuder tillsammans in till en dialogkonferens om sammanhållningspolitiken. Diskussionerna om EU:s budget efter 2020 är i full gång, och andelen som går till sammanhållningspolitiken är en viktig del. Den utgör idag en tredjedel av EU:s budget som fördelas till regioner och medlemsländer och är därför en viktig resurs för den regionala utvecklingen inom hela EU.

Under konferensen får du ta del av framgångsrika projekt som har bedrivits i Västsverige men också inblick i hur tankarna går i Bryssel, på kommissionen såväl som i parlamentet. Inspel från regionala beslutsfattare såväl som riksdagens näringsutskott och Göteborgs universitet kommer också att höras under eftermiddagen, som avrundas med en paneldiskussion med politikerna.

Inbjudan och program dialogkonferens 2 mars

 

 

 

Senast uppdaterad: 2018-10-01 15:52