Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nu finns Externa relationers senaste nyhetsbrev ute

Hösten är här och EU-toppmötet i Göteborg den 17 november närmar sig med stormsteg, med andra ord är EU-hösten i full gång. I det senaste nyhetsbrevet från Externa relationer hittar du all information du behöver om EU-hösten. Västsvenska EU-konferensen och EU-handslaget är två arrangemang som redan har genomförts och är du nyfiken på dessa kan du läsa mer i nyhetsbrevet. Passa på att anmäla dig till ”Morgondagens EU – hur skapar vi ett bättre Europa?” där bland annat Ann Linde, Cecilia Malmström och Jonas Sjöstedt deltar i ett panelsamtal om EU idag och i framtiden. 

Förutom EU-hösten kan du i nyhetsbrevet läsa om senaste nytt när det gäller Västra Götalandsregionens vänregionsamarbete och arbetet i Nordsjökommissionen. Missa inte heller att ta del av det senaste inom EU som påverkar Västra Götalands utveckling. Letar du efter nyheter om EU:s sammanhållningspolitik och kommande utlysningar inom Socialfonden hittar du all information du behöver i nyhetsbrevet.

Genom nyhetsbrevet kan du också bekanta dig med våra nya medarbetare och praktikanter.

Nyhetsbrevet hittar du här. Trevlig läsning!

Senast uppdaterad: 2018-10-01 15:52