Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nya förutsättningar för regional utveckling - exempel på hur det regionala utvecklingsarbetet kan växlas upp med EU-medel

Västra Götalandsregionen har tillsammans med andra svenska region- och stadskontor i Bryssel, under senhösten 2018 och tidig vår 2019, tagit fram ett kompendium med en samling texter som belyser nya förutsättningar i EU som kan komma att påverka förutsättningarna för regional utveckling i nästa programperiod 2021-2027. Kompendiet lyfter vissa av de mer framträdande diskussionerna i EU kopplat till regional utveckling och forskning och innovation samt hur det regionala utvecklingsarbetet kan växlas upp med EU-medel. Syftet med texterna är att bygga gemensam kunskap i Sverige kring den föreslagna långtidsbudgeten och särskilt delarna med bäring på forsknings- och innovationsarbetet.

För att läsa kompendiet klicka här.

För kontakt: andrea.lagundzija@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2019-03-27 12:10