Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

The European Week of Regions and Cities den 8-11 oktober

Den 8–11 oktober äger The European Week of Regions and Cities (EWRC) rum i Bryssel. Syftet med dagarna är att belysa städer och regioners roll och möjligheter i en europeisk kontext.

Västra Götalandsregionen är aktivt involverad i evenemanget och står bland annat som medarrangör av workshopen Blue growth - future perspectives for smart specialisation där fokuset ligger på de möjligheter och styrkor samt de territoriella utmaningarna som den blå ekonomin presenterar. VGR finns även representerade med talare i Skills for smart specialisation, industrial transition and entrepreneurship, en workshop om kompetensförsörjning och dess roll för smarta specialiseringsstrategier. Dessutom kommer Therese Ydrén från VGR, koordinator för integrationsprojektet FIER - Fast Track Integration in European Regions, delta i ett event om strategier för att öka nyanländas deltagande i arbetsmarknaden. 

Hela programmet för veckan finner ni här.

Senast uppdaterad: 2019-02-12 14:58