Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Västsvenska EU-konferensen 18-19 oktober 2018

Logga Västsvenska EU-konferensen

Nu är det dags att boka in årets Västsvenska EU-konferens! I Karlstad den 18-19 oktober har du chansen att lyssna och diskutera kring ett hållbart framtida EU samt möjligheter och utmaningar inför EU:s nya programperiod 2021-2027.

Västsvenska EU-konferensen är mötesplatsen för kollegor och beslutsfattare som arbetar för lokal och regional utveckling i Västsverige i ett europeiskt perspektiv.

Ett hållbart framtida EU?

Tema för årets konferens är: Ett hållbart framtida EU? Möjligheter och utmaningar inför EU:s nya programperiod 2021-2027.

  • Utifrån ett västsvenskt perspektiv, vilka är de viktigaste frågorna för EU:s arbete idag och i framtiden?
  • Vilken roll kan Agenda 2030 få i EU och påverkar det EU:s framtida styrning?
  • Hur går förhandlingarna om EU:s framtida sammanhållningspolitik? Vilka program kommer att finnas kvar på regional nivå?

Lyssna och diskutera kring dessa intressanta ämnen med representanter från EU-kommissionens svenska representation och DG Regio, Agenda 2030-delegationen, Sveriges Kommuner och Landsting, Svenska Institutet för Europapolitiska studier (SIEPS) och Statsrådsberedningen.

Västsvenska EU-konferensen anordnas av Region Värmland, Karlstads kommun, Region Halland och Västra Götalandsregionen.

Inbjudan och program - Varmt välkomna till Karlstad!

Har du frågor om konferensen? Maila louise.edgren@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2019-08-30 10:58