Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Västsvenska EU-konferensen 7-8 september 2017 i Trollhättan

Äntligen är det dags för årets upplaga av Västsvenska EU-konferensen! I år hålls konferensen den 7-8 september i Trollhättan. Konferensen utgör en mötesplats för lokal och regional utveckling i Västsverige ur ett europeiskt perspektiv.

Hur arbetar EU och medlemsstaterna med digitalisering? Vad kan vi lära av varandra? Vilka finansieringsmöjligheter finns? Och hur ska vi i Västra Götalandsregionen, Region Värmland och Region Halland arbeta med utvecklingen på digitaliseringsområdet?

Konferensen pågår under två dagar där det finns möjlighet att nätverka, diskutera och få den senaste informationen om EU:s utmaningar och möjligheter.

I årets program ingår talare som:

  • Ann Linde (S), EU- och handelsminister
  • Mikael Ljungblom, politiskt sakkunnig hos bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson (MP)
  • Kajsa Frisell, näringspolitisk talesperson IT & Telekomföretagen
  • Jan Gulliksen, professor KTH och Digital Champion of Sweden

Den 7-8 september är det dags för årets upplaga av den Västsvenska EU-konferensen där temat för i år är digitalisering. 2017 års konferens kommer äga rum i Västra Götaland, där Västra Götalandsregionen och Trollhättan kommun står som värdar. Region Värmland och Region Halland medarrangerar.

Konferensen vänder sig till dig som är förtroendevald, tjänsteperson inom kommun, landsting eller region, företräder en intresseorganisation, akademi eller är företagare samt är intresserad av aktuella möjligheter inom digitalisering, men även för dig som har ett allmänt EU-intresse.

VAR: Folkets Hus Kulturhuset, Kungsgatan 25, Trollhättan
NÄR: 7-8 september 2017 DELTAGARAVGIFT: 2100 kr per person
BOENDEKOSTNAD: Enkelrum 990 kr, dubbelrum 1190 kr
ANMÄLAN: senast 7 augusti på länken nedan

HTTP://WWW.VASTSVENSKAEUKONFERENSEN.AXACO.SE/

Programmet i sin helhet hittar du här!

För mer information och frågor om konferensen kontakta: anna.malmsten@vgregion.se

Sprid gärna inbjudan till andra intresserade! Varmt välkomna!

Senast uppdaterad: 2019-07-16 16:03