Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

ERRIN anordnar workshops inför Horisont 2020:s utlysningar

Den 20-24 november anordnar nätverket ERRIN workshops i och med att det går att söka nya projektpengar från EU:s forsknings- och innovationsprogram Horisont 2020.

I och med att utlysningarna för Horisont 2020:s arbetsprogram öppnar anordnar nätverket European Regions Research and Innovation Network (ERRIN) flera workshops mellan den 20-24 november där deltagarna får möjlighet att utveckla nya projektidéer eller hitta samarbetspartners till redan planerade projekt. Eventet kretsar kring ämnesområdena bioekonomi, blå tillväxt, smarta städer, vatten, transport, hälsa, energi och informations- och kommunikationsteknik (ICT). Det kommer också finnas workshops som går igenom hur man skriver en lyckad ansökan. 

Anmäler dig gör du senast den 6 november. Passa även på att läsa mer om ERRIN som är ett viktigt nätverk för Västra Götalandsregionen och vars styrelse vi nyligen blev invalda i.

Horisont 2020 är EU:s finansieringsprogram för forskning och innovation och på onsdag beslutar Europeiska kommissionen om arbetsprogrammet för 2018-2020, redan nu går det att läsa utkastet till arbetsprogrammet. Under hösten arrangerar kommissionen ett antal informationsdagar om arbetsprogrammets olika delar och vilka typer av projekt som kan söka stöd. Datumen för de dagarna (som ofta går att följas via webben) hittar du i vår tidigare nyhet Infodagar 2017.

Senast uppdaterad: 2019-07-12 16:00