Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Robert från Högskolan Väst deltog i expertgrupp i Bryssel

Givande kunskapsutbyten och samtal om additiv tillverkning när Robert Pederson var i Bryssel för att bidra med sina kunskaper i en expertgrupp.

Förra veckan var Robert Pederson, professor vid Högskolan Väst, i Bryssel för att delta i en expertgrupp för ett forskningsprojekt som bygger en europeisk färdplan för additiv tillverkning (3D-printing). Robert har bidragit med kunskap från Västra Götaland och hjälpt regionen att lyfta sin kompetens och sina aktiviteter inom additiv tillverkning i ett europeiskt partnerskap. Under besöket gavs även möjlighet att diskutera framtida aktiviteter inom additiv tillverkning med andra aktörer och knyta kontakter inför potentiella samarbeten.  

Att samarbeta i europeiska partnerskap är inte bara givande för att kunna utbyta kunskaper och dra nytta av varandras resurser och färdigheter, utan ökar också möjligheten att söka EU-bidrag. Brysselkontoret bevakar EU:s finansieringsprogram och du är alltid välkommen att höra av dig om du har frågor.  

Hör av dig till Andrea Lagundzija.

Senast uppdaterad: 2019-07-16 13:20