Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Save the Date! Vecka 47

Den 20 november påbörjar ERRIN (European Regional Research and Innovation Network) en projektutvecklingsvecka för sina medlemmar i Bryssel. Evenemanget kommer att bestå av flera tematiska workshops inom områden som energi, smarta städer, transport och mycket mer. Målet med projektutvecklingsveckan är att samla aktörer från akademin samt offentlig och privat sektor för att utveckla projektidéer för kommande utlysningar i H2020 arbetsprogram för 2018-2020.

Tredje länders deltagande i Horizon2020 projektet kommer också att vara en viktig punkt under veckan. Nätverks mottagningar kommer att arrangeras med chans att utveckla idéer, bygga partnerskap och skapa nya kontakter.  

ERRIN välkomnar regioner att delta under veckan med chans att träffa nya potentiella partner och/eller lämna in ett projektförslag.     

Kontakta Andrea Lagundzija för mer information andrea.lagundzija@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:38