Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Webbutbildning om EU-politik och finansieringsmöjligheter

För den som vill få bättre koll på EU-politik och möjligheter till finansiering från EU, erbjuder nu Regionkommittén en onlinekurs med fokus på möjligheter för regioner och städer inom EU:s finansieringsprogram och policy.

Onlinekursen Att utnyttja EU-medel på bästa sätt i regioner och städer  blir Regionkommitténs tredje webbaserade utbildning och de två tidigare har varit mycket uppskattade. Kursen kommer att ge övergripande kunskap om nuvarande och framtidens EU-politik och olika finansieringsprogram, men även konkreta exempel på vad det finns för olika utlysningar och hur man lyckas med en EU-projektansökan.

Kursen löper över sex veckor (15 januari till 23 februari) och deltagarna förväntas lägga 1,5 timme i veckan på kursen. Varje vecka fokuserar på ett specifikt tema:

  1. Allmän genomgång om EU:s regioner och städer
  2. EU:s budget
  3. EU-projekt på regional och lokal nivå
  4. Den sociala dimensionen av EU-finansiering
  5. Finansiering och investeringar i regioner och städer
  6. Europas framtid

Vad? Onlinekurs om EU-policy och finansiering kopplat till regioner och städer

När? Online 15 januari – 23 februari

För vem? Alla med intresse för EU, men framför allt tjänstepersoner på regional och lokal nivå vars arbete är kopplat till EU.

Kursen är gratis och mer information och anmälan finns här.

Glöm inte att hålla utkik efter fler webbaserade kurser på Regionkommitténs hemsida.

Senast uppdaterad: 2019-07-16 16:20