Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Inspirationsdag om det lilla barnets hälsa - vårt gemensamma ansvar

Inger Hannu inledde konferensen om samverkan, tillsammans Marie Eriksson, områdeschef Folktandvården Öster.

”Det lilla barnets hälsa- vårt gemensamma ansvar” var rubriken på inspirationsdagen den 8 februari som arrangerades av avdelning folkhälsas Skaraborgsenhet tillsammans med Folktandvården.

Dagen hölls på Gothia Science Park i Skövde. Syftet med dagen var att inspirera till samverkan mellan familjecentraler och Folktandvården.

Målgruppen var personer från familjecentraler, barnhälsovården och Folktandvården. Programmet bestod av goda exempel på hur samverkan mellan familjecentraler och Folktandvården ser ut runt om i Skaraborg, samt ett gästspel från familjecentralen Boda i Borås. Åhörarna fick även inspiration och information om sådant som de kan ha användning av i sitt arbete gällande normer, bemötande och bra material med mera.

Dagen rundades av med en workshop med diskussion kring samverkan och verksamhetsutveckling utifrån lokala förutsättningar. Ett 70-tal personer deltog under dagen.

Annica Thiger, tandsköterska, Folktandvården vid Rörstrand, Lidköping. Ett lyckat samarbete ”Hand i hand mot frisk tand”.

Senast uppdaterad: 2019-04-30 11:18