Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Lanseringskonferens - Handlingsplan för Suicidprevention

I Västra Götaland finns nu en länsgemensam handlingsplan för Suicidprevention, med ambition om att skapa engagemang och framtidstro inom ett område som ofta upplevs som utmanande och svårt. Men! Kan vi mobilisera våra gemensamma krafter så kan vi rädda liv. Välkommen att delta på lanseringskonferensen den 21 januari.

Nu vänder vi oss till alla yrkesverksamma som möter personer med psykisk ohälsa inom hälso- och sjukvården, de 49 kommunernas olika verksamheter, till beslutsfattare inom båda huvudmännen som planerar och beslutar för dessa verksamheter samt civilsamhälle och andra samhällsaktörer för att få en så bred uppslutning i genomförandet av handlingsplanen.

Ta del av kunskap om suicidprevention och hur den länsgemensamma handlingsplanen för suicidprevention i Västra Götaland kan ge stöd i det enskilda och gemensamma arbetet. Var med och bidra till att fler får förutsättningar att uppleva det som de flesta av oss gör - att livet är värt att leva!

Boka in den 21 januari redan nu

Du väljer om du vill delta på passet under förmiddag alternativt eftermiddag. Vi har samma program på de olika passen, för att så många som möjligt ska kunna delta och välja den tid som passar bäst.

Inbjudan med anmälningslänk och program skickas ut i början av december.

Senast uppdaterad: 2020-11-19 10:29