Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kraftsamling fullföljda studier

Kraftsamling fullföljda studier

Kraftsamling fullföljda studier handlar om att ge alla barn och unga i Västra Götaland förutsättningar för en bra start i livet och för god hälsa, utbildning och framtidstro. Kraftsamlingen är ett samarbete mellan Västra Götalandsregionen, kommunerna, civilsamhällesorganisationer och andra aktörer i Västra Götaland. I Västra Götalands nya regionala utvecklingsstrategi för 2021 – 2030 (RUS) är fullföljda studier en av fyra tvärsektoriella kraftsamlingar. Läs mer om RUS:en här.
Vill du få information och utskick om Kraftsamling fullföljda studier? Genom att ange din mailadress godkänner du enligt GDPR att du hamnar i vår sändlista.

Sociala investeringar

Västra Götalandsregionens sociala investeringsmedel är inriktade på hälsofrämjande och förebyggande insatser som på sikt förbättrar barns och ungas förutsättningar att klara grundskolan med godkända betyg. Läs mer om VGR:s sociala investeringsmedel här.

Utvecklingsarbeten

Här samlar vi de projekt och utvecklingsarbeten som pågår inom Kraftsamling fullföljda studier.