Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Förbättrad folkhälsa genom skolframgång

Projektet förbättrad folkhälsa genom skolframgång som stödjs med ekonomiska medel från Vinnova har under året haft flertalet styrgruppsmöten, workshops och erfarenhetsutbyten med syfte att driva projektet framåt.

Flera av förvaltningens stödfunktioner tillsammans med sektor utbildning och externa partners arbetar med att förankra och driva projektet framåt för att nå målet att skapa ett närvaroverktyg som kan fungera som beslutsstöd för insatser i skolan. Att gå ut grundskolan är en av de viktigaste faktorerna för att främja folkhälsan på lång sikt. Projektpartners och personal inom skolor i stadsdelen har träffats vid flera tillfällen för att öka förståelsen mellan tekniker och användare samt för att diskutera vilken information som kan hjälpa lärare att öka elevers närvaro.


Senast uppdaterad: 2018-04-11 16:13