Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Allvarlig coronavirus-smitta i samhället

Minska smittspridningen genom att hålla avstånd till andra och stanna hemma vid minsta förkylningssymptom. Kontakta vården om du känner dig mycket sjuk.

Aktuell information om covid-19 (VGR)

Hälsonavet

Samhällsaktörer i Noltorp och invånarna själva är med och formulerar villkoren och innehållet i Hälsonavet. Detta möjliggör delaktighet och medskapande och ökar chanserna för en varaktig och hållbar implementering. De olika aktörerna träffas tillsammans och diskuterar behov, aktiviteter och annat som kan bidra till att skapa en god hälsa och goda levnadsvanor i Noltorp. Tanken är att de ska inspirera andra, och att arbetet ska ge ringar på vattnet. Hälsonavet har utbildat fem Noltorpsambassadörer som har fått utbildning om levnadsvanor samt hur de ska prata vidare kring dessa med sin omgivning. På så sätt sprider man en viktig kunskap med hjälp av boende i området.

Läs mer om Hälsonavet

Senast uppdaterad: 2019-04-29 09:11