Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Allvarlig coronavirus-smitta i samhället

Minska smittspridningen genom att hålla avstånd till andra och stanna hemma vid minsta förkylningssymptom. Kontakta vården om du känner dig mycket sjuk.

Aktuell information om covid-19 (VGR)

Sapere

Våra matvanor har också betydelse för hälsan, både för barn och för vuxna, och påverkar även miljön omkring oss. Genom att stärka elevernas kompetens och förmåga att själva utforska mat och livsmedel kan vi bygga in nyfikenhet och kunskap tidigt och på så vis skapa morgondagens medvetna och kritiska konsumenter.

Sapere-metoden ger eleverna möjlighet att lära känna sin egen personliga smak och vara stolt över den. Elevernas upplevelser betraktas inte som rätt eller fel, utan deras personliga erfarenheter och uppfattningar respekteras. Genom att träna upp ordförrådet, uppmärksamheten kring den egna upplevelsen och uttrycket för den egna ståndpunkten har Sapere-metoden en koppling till många av skolans mål.

Läs mer om Sapere

Senast uppdaterad: 2019-04-29 09:19