Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utegym i Ulricehamn

Utegym är öppet för allmänheten dygnet runt. Strax intill utegymmet vid Stureparken finns badplatser och gångavstånd till Ulricehamns City.

Ett av utegymmen ligger intill banvallen vid Sturebadet med vy över Åsunden. Utegymmet erbjuder en variation av olika träningsmaskiner. På varje träningsstation finns en qr-kod som du kan scanna in för att se en instruktionsfilm. Parkeringsplats finns i närheten. Gångavstånd för att avsluta passet med ett dopp i sjön eller ett stenkast till Ulricehamns kallbadhus. Närhet till restaurang, café, kiosk och toalett. Intill Sturebadet finns även gratis ställplatser för husbil. För barnen finns lekplatsen Ulricaparken, känd i VästSverige för sitt stora och spännande utbud.

Det andra utegymmet ligger i Sanatorieskogen, vid Lassalyckan. Utegymmet är crossfit-inspirerat med träuppbyggnad. Parkeringsplats finns i närheten. Strax intill ligger UIFs klubbstuga där det finns tillgång till dusch, bastu och toaletter utan kostnad - alla dagar kl 7-22. Lassalyckan är Vasaloppscertifierat och har stort utbud inom olika träningsalternativ som skidor, trail-running och mountainbike.


Senast uppdaterad: 2017-12-20 17:07