Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

VGR på West Pride

Prideparaden den 15 juni

Gå med Västra Götalandsregionen i den stora Prideparaden lördagen den 15 juni! Paraden färdas på stadens gator med start på Götaplatsen kl. 16 och den beräknas avslutas i Bältespännarparken kl. 18. Samling för alla som vill gå med Västra Götalandsregionen är från och med kl. 15.00 på Götaplatsen. Ingen föranmälan krävs. Västra Götalandsregionens verksamheter går bakom en gemensam banderoll. Utdelning av paradmaterial sker under samlingen.

Paradordning.pdf

Pride Park 

I Västra Götalandsregionens tält kan ni träffa Västtrafik, Kunskapscentrum för sexuell hälsa, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Rättspsykiatrin, Lundströmmottagningen, 1177 Vårdguiden, Folktandvården, Patientnämnden, avdelning social hållbarhet och koncernavdelning kultur. Närhälsan kommer dessutom att ha en SRHR-buss (SRHR är en förkortning för sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter).

Närhälsan SRHR-buss

Närhälsan SRHR-buss kommer att stå uppställd i Pride Park. Här kan du fråga och få information om sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter. Du kan även delta i kondomskola, testa dig för gonorré och andra STI och alla med livmoderhals kan ta cellprov.

Senast uppdaterad: 2019-06-25 14:00