Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Allvarlig coronavirus-smitta i samhället

Minska smittspridningen genom att hålla avstånd till andra och stanna hemma vid minsta förkylningssymptom. Kontakta vården om du känner dig mycket sjuk.

Aktuell information om covid-19 (VGR)

Ny verksamhetsledare söks till Göteborgspriset för hållbar utveckling

Göteborgspriset för hållbar utveckling delas ut och finansieras i samarbete med Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen och flera partnerföretag. Nu söks en ny verksamhetsledare.

Målet med priset är att uppmuntra till fortsatt förbättring och strategiskt arbete inom hållbar utveckling, både nationellt och internationellt. Priset delas i år ut för 18: e gången och belöningen är 1 miljon kronor.

Tjänsten som verksamhetsledare är placerad vid Göteborgs miljövetenskapliga centrum, GMV,  Chalmers och Göteborgs universitets gemensamma organisation för att främja forskning, utbildning och samverkan inom hållbar utveckling.

Mer information och ansökan
OBS! Ange under Välj institution: "Göteborgs miljövetenskapliga centrum, GMV" och under Välj yrkesområde: "Visa alla".

Göteborgpriset för hållbar utveckling

I höst får arkitekten Alejandro Aravena tillsammans med kollegorna i sitt ”Do Tank-företag” Elemental ta emot hållbarhetspriset i Göteborg. Aravena är en nytänkande chilensk arkitekt med en egen designfilosofi i stadsplanering och byggande. Den går ut på att involvera invånarna som en del av lösningen och inte bara se dem som ett problem – att bygga förtroendebroar mellan människor, företag och de styrande.

Gustaf Zettergren

Avdelningschef
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2019-07-16 09:03