Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Allvarlig coronavirus-smitta i samhället

Minska smittspridningen genom att hålla avstånd till andra och stanna hemma vid minsta förkylningssymptom. Kontakta vården om du känner dig mycket sjuk.

Aktuell information om covid-19 (VGR)

Lokalproducerat i Väst söker ny VD

Lokalproducerat i Väst söker dig med stort intresse för lokalproducerad mat och entreprenörskap som vill stödja en positiv utveckling av livsmedelsbranschen i Västra Götaland.

Lokalproducerat i Väst (LPIV) startade 2007 som ett gemensamt initiativ från Västra Götalandsregionen och Länsstyrelsen för att stötta företag inom småskalig livsmedelsförädling i hela Västra Götaland. Tillsammans med Turistrådet Västsverige driver vi också Smaka på Västsverige där restauranger, producenter och gårdsbutiker samverkar under gemensamt varumärke.

Rådgivning i hela Västra Götaland

LPIV leds av en verksamhetschef med sju medarbetare, som är placerade i hela Västra Götaland, och erbjuder rådgivning och coachning till producenter inom företagsutveckling. Arbetet utgår från företagens identifierade behov, exempelvis inom ekonomi och marknadsföring, miljö, effektivisering och logistik. Lokalproducerat i Väst erbjuder samverkan i nätverk och hänvisar företagen vidare vid behov. Tillsammans med andra aktörer, som Agroväst och Livsmedels¬acceleratorn, är uppdraget att stödja en positiv utveckling av livsmedelsbranschen i Västra Götaland.

Kompetens

Vi söker dig med stort intresse för lokalproducerad mat och entreprenörskap. Du är intresserad av småföretagens villkor och deras utvecklingsbehov. Samtidigt behöver du ha stor förståelse för det speciella i att leda en verksamhet där stor andel av finansieringen kommer från offentliga aktörer.

Lokalproducerat i Väst är en liten verksamhet så vi söker en operativ VD. Du behöver vara en tydlig beslutsfattare med starkt resultatfokus, god kommunikationsförmåga och ha dokumenterat framgångsrik erfarenhet av ledarskap på distans. Verksamheten är geografiskt spridd vilket är en extra utmaning. Det är viktigt att VD har förmåga att bygga en god teamkänsla och utveckla effektiva arbetsmetoder trots denna utmaning.

Läs hela annonsen här

 Lokalproducerat i Väst

Du är välkommen med din ansökan till berit.m.mattsson@vgregion.se

OBS! Sista ansökningsdag är 17 oktober 2017


Berit Mattsson

Regionutvecklare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2019-07-16 13:58