Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Allvarlig coronavirus-smitta i samhället

Minska smittspridningen genom att hålla avstånd till andra och stanna hemma vid minsta förkylningssymptom. Kontakta vården om du känner dig mycket sjuk.

Aktuell information om covid-19 (VGR)

Skolmatsakademin söker ny verksamhetsledare

Vi söker ny verksamhetsledare till Skolmatsakademin, kunskapsnätverket för skola och skolrestaurang i Västra Götaland. Nätverkets mål är att genom kunskapshöjande initiativ, utvecklingsinriktade projekt och kommunikativa insatser främja skolmåltiden och goda matvanor i skolan.

Efter fyra innehållsrika år går Skolmatsakademins  verksamhetsledare Ulrika Brunn vidare till nya uppdrag på Livsmedelsverket. Vi söker nu hennes efterträdare. OBS! Sista chansen att söka är 13 augusti.

Den som ska vara verksamhetsledare på Skolmatsakademin måste ha stort engagemang för skolmåltiden och personerna som varje dag runt om i Västra Götaland jobbar med våra goda, näringsriktiga och miljöanpassade måltider. Du behöver ha kunskap om området, vara kommunikativ, kunna planera och arbeta strukturerat och inte minst ha en god samarbetsförmåga. I rollen är det viktigt att vara lyhörd för kommunernas utvecklingsbehov.

Skolmatsakademin som startades 2006 finansieras av miljönämnden i Västra Götalandsregionen tillsammans med medverkande kommuner, stadsdelar och utbildningsaktörer. Din placering är på RISE.

Läs platsannonsen hos RISE här

Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:39